<<< Tilbage                                                                                                                                                          saibabaofindia.dk 

 

Flere sider om Vibuthi A B C D E F G H I J K

 

Vibuthi's helbredende kraft
 

 

 

 

    Jeg har hørt folk sige, at Vibuthi'ens helbredende kraft ligger i placebo-effekten, dens effekt på patientens sind, og således skaber større tro end forventning. Men jeg kender til sager, i hvilke modtageren af Vibuthi ikke havde nogen som helst forventninger, det vil sige ingen forventninger om helbredelse. Min kone, Iris, var en af disse i netop en sådan relateret hændelse, men det mest slående eksempel på mine oplevelser var helbredelsen af faldskærmsudspringeren, eskadrillechefen A. Chakravarthy og hans fraværende kone, som jeg beskriver detaljeret i min bog ”Sai Baba, Invitation til Lovprisning”. Jeg vil gentage de vigtigste faktorer her.

Chakravarthy, der sammen med to af ham inviterede gæster, ankom til ashrammen, blev kaldt til interview den første aften, han var der. Swami manifesterede adskillige ting til to af hans venner og bad så Chakravarthy om at samle sine to håndflader i form som en skål. Så bevægede Swami Sin nedadvendte hånd i små cirkler over ”skålen”, der lige var formet. Vibuthi strømmede fra Hans hænder, indtil Chakravarthy´s to sammensatte håndflader var fulde. Herefter bad Han faldskærmsudspringeren om at spise vibuthi'en. Eskadrillechefen, der også var øverste leder for skolen for faldskærmsudspring i Indian Air Force (det indiske luftvåben), vidste overhovedet ikke, hvorfor han skulle spise vibuthi'en, men han kom fra en spirituel familie og havde følelsen af, at han var i nærheden af en Guddommelighed, så han gjorde, som han blev bedt om. Han konsumerede hver lille stump af denne dobbelte håndfuld vibuthi. ”Smagen var aldeles dejlig og jeg troede, jeg fik en åndelig fordel fra det,” fortalte han mig. Han fik et interview den følgende morgen og samme ting skete. Igen gjorde eskadrillechefen, som han blev bedt om og spiste al vibuthi'en, idet han ikke havde nogen idé om, hvad den specifikke fordel kunne være.

Han og hans venner tog tilbage til Bangalore efter at have tilbragt den ene nat i ashrammen. Han var forbløffet og selvfølgelig overlykkelig for at opdage, at han var blevet helbredt for en sygdom, de medicinske læger havde fortalt ham, var uhelbredelig. Han blev endnu mere lamslået, da han fandt ud af, at hans kone blev helbredt for den samme uhelbredelige sygdom. De var begge af adskillige læger blevet fortalt, at den sygdom, de begge led af, ikke bare var uhelbredelig, men at den også ville forhindre dem i at få børn.  Nu fortalte Swami dem, som en bekræftelse på helbredelsen, at de ville få en søn, der skulle fødes på Swami´s egen fødselsdag det år. Dette skete på behørig vis. Ingen placebo-effekt kunne have spillet nogen rolle i to menneskers uventede helbredelse af to dobbelte håndfulde Vibuthi, der blevet givet til den ene af dem.

Adskillige venner har fortalt mig, hvordan de har helbredt sygdomme hos dyr, hovedsagelig kæledyr som hunde og katte, ved at anvende Vibuthi og dette synes at indikere, at den helbredende kraft eksisterer i Vibuthi'en uden nogen hjælp fra mental forventning eller endog tro.

Mængden af den fornødne Vibuthi og den tid, helbredelsen tager, er også en del af det Guddommelige mysterium. I Chakravarthy´s tilfælde helbredte to dobbelte håndfulde Vibuthi to mennesker næsten på stedet. I sagen om Mayan Waynberg (beskrevet i min bog ”Sai Baba, Invitation til Lovprisning”) er der endnu et eksempel på, at Vibuthi helbreder en uhelbredelig sygdom (det vil sige uhelbredelig med almindelige medicinske midler). Patienten blev af Swami instrueret i at tage en smule Vibuthi i vandet dagligt, men det tog næsten to år, før helbredelsen var komplet. Forskellige sygdomme, forskellige metoder og kun den Guddommelige Helbreder Selv kender grunden. Alt, vi kan vide, er, at denne hellige substans, vi har lært at kalde Vibuthi, er gennemtrængt af den Guddommelige kraft, storhed og overdådighed, og kan udvirke mægtige mirakler.”

SSS

Skrevet af N. Kasturi

 

 

 

Oversættelse www.saibabaofindia.dk    Copyright www.saibabaofindia.com